turkapc Mareşal
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 31 Meslek : Öğrençi Yaş : 15 Şehir : Ankara Medeni Haliniz : Bekar Turka Bilgi : <b><font color=#ff6600>Başarı Puanı< : <b><font color=#996666>Güçlülük</co : <b><font color=#9999ff>Aktiflik</co : Tuttuğunuz Takım : : : Kayıt tarihi : 10/03/08
| Konu: sperm testi .. Çarş. Haz. 18, 2008 7:20 am | |
| Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider. Doktor adama bir kavanoz verir ve: - "Bunu doldurup yarın bana getirin" der... Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar. İhtiyar anlatmaya başlar: - "Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı. Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı. Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı, deyince doktor kendini tutamamış: - "Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız" diye sormuş. İhtiyar yanıtlamış: - "Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü.. | |
|