Mesaj Sayısı : 63 Yaş : 31 Meslek : Öğrenci Yaş : 15 Şehir : Ankara Medeni Haliniz : Bekar Turka Bilgi : <marquee>Forum Turkaya Hoşgeldiniz.Sitede Argo Kelimeler,T.C. yasalarını ya da uluslararasi kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çigneyen mesajlar foruma gönderilemez.</marquee> <b><font color=#ff6600>Başarı Puanı< : <b><font color=#996666>Güçlülük</co : <b><font color=#9999ff>Aktiflik</co : : : Kayıt tarihi : 03/03/08
Konu: Hard Truck Full İndir Ptsi Mart 03, 2008 8:19 am
Gerçekten link Çalışıyor Yemin Ederimki Rapidden indirmek İstemiyorum Diyenler için: Minimum system requirements CPU: 1.4 GHz Pentium 4 or equivalent RAM: 256 MB (for Vista, 1 GB highly recommended) Video Card: OpenGL 1.3 compatible 64 MB AGP with hardware T&L Hard Disk: 540 MB free space Operating System: Windows 2000/XP/Vista with DirectX 9 or higher installed Recommended system: CPU: 2.4 GHz Pentium 4 or better RAM: 512 MB Video Card: OpenGL 1.5 compatible 128 MB PCI Express with hardware T&L Hard Disk: 540 MB free space Operating System: Windows XP or Vista with DirectX 9 or higher installed DirectX compatible soundcard Optional: DirectX compatible gamepad or steering wheel Videosu:
EKRAN GÖRÜNTÜSÜ :
Link [hide}http://www.filefactory.com/file/106276/[/hide] Passoward:www.webpunkt.ru CRACK : Crack Pasword:www.tamarsiv.net Anlatım Benden: Kurulum : İndirdiğin Dosyayı bir yere winrarla çıkar sonra dosyadan çıkan cife alh nin en ilktekine winrar ile gir ordan cife alh bin dosyasını çıkar sonra indirdiğimiz ızarc programı ile aç ve sonra onu da bi yere çıkar çıkardıktan sonra setup'a bas yükle sonra crack dosyasını winrarla aç sonra içindeki prism 3d yi C:\Program Files\ValuSoft\18 Wheels of Steel American Long Haul dosyasına yapıştır sonra güle güle oynayın bunlar için bi teşşekkür yeter.Teşşekkür edin lütfen
IZArc Download:
Not : Oyun çalışıyor kendım kurdum denedim..
Lütfen Yükledikten sonra bi Teşşekkür edin
turkapc Mareşal
Mesaj Sayısı : 172 Yaş : 31 Meslek : Öğrençi Yaş : 15 Şehir : Ankara Medeni Haliniz : Bekar Turka Bilgi : <b><font color=#ff6600>Başarı Puanı< : <b><font color=#996666>Güçlülük</co : <b><font color=#9999ff>Aktiflik</co : Tuttuğunuz Takım : : : Kayıt tarihi : 10/03/08
Konu: Geri: Hard Truck Full İndir Salı Mayıs 06, 2008 2:18 pm
oyun için çok tşk ederim bende oynadım ğüzel bir oyun
nurettines Yarbay
Mesaj Sayısı : 66 Meslek : hosting Yaş : 21 Şehir : İstanbul Medeni Haliniz : Bekar Turka Bilgi : <marquee>Forum Turkaya Hoşgeldiniz.Sitede Argo Kelimeler,T.C. yasalarını ya da uluslararasi kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çigneyen mesajlar foruma gönderilemez.</marquee> <b><font color=#ff6600>Başarı Puanı< : <b><font color=#996666>Güçlülük</co : <b><font color=#9999ff>Aktiflik</co : Tuttuğunuz Takım : : : Kayıt tarihi : 12/02/09
Konu: Geri: Hard Truck Full İndir Perş. Şub. 12, 2009 8:21 am